Suomeksi

AALIVE-konventti järjestettiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2018 ja tänä vuonna seuraa jatkoa. Kyseessä on AA-lainen viikonloppu, jossa keskitytään 12 askeleen topimusohjelmaan. Viikonlopun aikana pidetään useita kokouksia ja lisäksi luvassa on vapaamuotoista yhdessäoloa.

Tapahtumapaikka on Helsingin Vuosaaressa sijaitseva huvila Villa Lill Kallvik. Osoite on Juhannusruusunkuja 5.

Konventin erikoisuus on kaksikielisyys: kokemusta, voimaa ja toivoa jaetaan sekä suomeksi että englanniksi.

Kaikki alustukset käännetään simultaanisti niin, että sekä suomen- että englanninkielentaitoiset voivat ymmärtää kuulemansa.

Ensimmäisen AALIVE-konventin teemana oli askeleet 1, 2 ja 3. Tänä vuonna käsitellään askeleita 4 ja 5.

AALIVE-konventtia järjestää AALIVE-toimikunta, johon kuuluu helsinkiläisiä AA:n jäseniä.

Toivomme että rekisteröit itsesi ennakkoon maksamalla 10 euron suuruisen maksun alla olevan linkin kautta. Liitä maksun yhteyteen AA-nimesi, kotiryhmäsi nimi ja kaupunki mistä tulet. Useimmat maksulomakkeella olevat kentät eivät ole pakollisia. Anna meille ne tiedot, mitkä katsot tarpeellisiksi. Jos sinulla on ongelmia maksun kanssa, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Ennakkorekisteröinnin avulla pystymme arvioimaan, paljonko osallistujia on tulossa ja rekisteröintimaksujen turvin voimme tehdä hankintoja. Rekisteröinnin voit maksaa myös tapahtumapaikalla käteisellä. Jos olet ollut raittiina alle vuoden, ei sinun tarvitse maksaa.

Ennakkorekisteröinti

Tule mukaan tekemään tapahtumaa! Kaikki AA:laiset ja Al-Anonit ovat tervetulleita tekemään yhteistä, mahtavaa viikonloppua!